Yeay, eindelijk is het lente.. <3 Tijd om zelf kruiden te kweken! Haha, nee dit zijn niet de AH moestuintjes.. Ik heb de AH moestuintjes wel in mijn keukentje staan; volgende keer zal ik daar een blogpost over maken! ^^

kruiden2

Geen idee waarom, maar ik heb ‘t altijd al zo leuk gevonden om mijn eigen kruiden en groentes te verbouwen en kweken.. Tijdens het koken wat kruiden afknippen, lekker vers, maar daarnaast staat het ook nog eens zo gezellig in de keuken! Een paar weekjes geleden heb ik van Wouter een paar zakjes met kruidenzaadjes gekregen. Van mijn mams had ik nog een paar leuke jampotjes staan.. Dus het leek me leuk om de kruiden meteen te zaaien en aan de slag met zelf kruiden kweken!

Kruiden

Koriander

De kruiden (Koriander, Basilicum, Peterselie en Bieslook) beginnen nu na 3weekjes flink te groeien.. Het probleem is alleen dat het nu tijd wordt om ze te verpotten. De kleine jam potjes waar ze nu in groeien is absoluut niet groot genoeg. Ik ben al bij een aantal tuincentra’s geweest, alleen kan ik echt nergens leuke potjes/bakjes vinden die mooi op mijn aanrecht zouden staan!

Iemand tips voor mooie bloempotjes/potjes/kruidenbakje?