Wha. LEVEL 30! Ik wil even de tijd nemen om @MuskaNL, @bemeltje, Dhantell en @WoutervdVaart te bedanken voor de steun. Met bloed, zweet, een RSI-arm, eelt op mijn vingers en tranen heb ik het nu dan eindelijk gehaald. Ghehe, nee zonder gekkigheid, het is in ongeveer twee maanden super snel gegaan! Ik heb er flink wat tijd in gestoken, maar ik vind League of Legends dan ook echt super leuk om te doen.

level30

“Ga je dan nu meteen Ranked?” Nee, nog lang niet! Ik heb te horen gekregen dat ik pas na 100 normal wins (zonder Tristana) een potje ranked mag gaan doen. Ik heb simpelweg nog niet genoeg ervaring om nu al te gaan beginnen aan de leaderbords. Het eerste wat ik nu ga doen is meerdere champions oefenen/leren en ook eens van de botlane afstappen. Tijd om Tristana gedag te zeggen en eens een andere champion te kiezen!

Op dit moment probeer ik bijna elke champion van de Free to Play-week te spelen. Maarrr, ik heb zelf ook al een aantal champions die ik heb aangeschaft en gekregen van mijn maatjes!

Hierbij een overzichtje:

mijnchamps

 

Ik twijfel een beetje voor wie ik zal gaan. Qua IP kan ik prima nog een champion kopen, dus dat is eventueel ook nog mogelijk. Lux is op zich wel fijn, maar misschien is Master Yi wel een goede? Heb jij nog tips voor me? Zal ik top, mid of jungle doen? En welke champion? :D