Een van de eerste dingen die ik van mijn bucketlist kan doorstrepen is Disneyland Parijs bezoeken! Samen met team DDG ben ik in mei dit jaar naar Disneyland Parijs geweest. Ik ben gek op Parijs, maar Disneyland had ik nog niet eerder bezocht. We gingen er met 16 man voor twee volle dagen heen! :D

disneyland parijs

We vertrokken ‘s ochtendsvroeg met z’n allen vanuit Kamerik, en met drie busjes gingen we op weg naar Parijs. Het was heerlijk weer toen we aankwamen bij het park! Er zijn eigenlijk twee parken, Disneyland Parijs en het Walt Disney Studios Park. Eerst gingen we naar het grote Disneyland. We zagen direct toen we binnenkwamen een aantal cosplayers, waaronder het jochie uit de film Up! Ik kon me eigenlijk geen voorstelling maken bij Disneyland Parijs, maar de sfeer is echt magisch! Als je door de grote hoofdstraat uitkijkt op het grote kasteel van Doornroosje voelt het net als of je door een filmset loopt.

disneyboot

Ik ben echt een schijterd en durf echt niet in achtbanen. Toch zijn er genoeg andere attracties waar je in kan. Het was op zich niet druk in het park, maar het is superfijn dat je speciale ‘fastpasses’ kan halen. Dan krijg je een bepaald tijdstip waarop je bij een attractie moet zijn en vervolgens kan je direct doorlopen en hoef je niet in de rij te staan. Ideaal! Aan het einde van de dag kwam er een waanzinnige lichtshow, inclusief super veel vuurwerk! Het duurde echt super lang, maar het was ontzettend bijzonder om mee te hebben gemaakt. Ze pakten onwijs uit, en bijna alle Disney-figuren kwamen er in voor! Na de show gingen we naar onze bungalows. We verbleven in Disney’s Davy Crockett Ranch, tien minuutjes van het park vandaan. Het waren leuke houten blokhutten, die top zijn voor een nachtje met een aantal man.

disneyland

Toen ik deze blogpost aan het schrijven was, kwam ik er pas achter hoe weinig foto’s ik gemaakt heb tijdens deze trip. Ik was waarschijnlijk te druk bezig met genieten. :-P Het was trouwens echt super om dit ook allemaal te kunnen delen met mijn lieve vriend. Eigenlijk zou ik nog wel eens terug willen, maar dan misschien tijdens de kerstdagen. Dan is ‘t al vroeg donker en is alles prachtig verlicht! Disneyland in de sneeuw meemaken moet nu misschien maar op mijn bucket list haha. Het was echt super tof en dan is bij dezen officieel  één ding van mijn bucket list voldaan!

Ben jij al eens in Disneyland Parijs geweest?