living

Yeah, el33ta.nl wordt een beetje anders dan je nu gewend bent! Ik ben nu een aantal weekjes bezig om voor el33ta.nl te schrijven. Ik vind het heel leuk om te doen, maar voor m’n gevoel mis ik nog iets! Ongeveer vier jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Vroeger zat ik altijd op het ellegirl-forum, waar ik met tientallen andere meiden heel fanatiek outfitposts en shoplogs plaatste. Tot het ineens een hype werd om een fashion-blog te beginnen. Ook ik had er een, genaamd: Demure Vixen. Ik vind het erg lastig om voor de camera te staan, dus al snel werden de outfitposts steeds minder en liet ik Demure Vixen voor wat het was.

evolutieel33ta

Na een tijdje begon ik het bloggen te missen en ongeveer twee jaar na Demure Vixen begon ik een interieur blog; Lovely Riviera. Ik vind het vreselijk om vóór de camera te staan, maar zelf fotograferen doe ik erg graag! Ik blogde over meubels, DIY en interieurideeën voor in huis en in de tuin. Helaas kreeg ik het te druk met mijn studie waardoor ik geen tijd had om er mee verder te gaan.

smoothiefoto’s door: Frufly

Tot nu toe heb ik alleen maar game gerelateerde blogs op el33ta.nl geplaatst, maar het lijkt me erg leuk om ook over anderen dingen te bloggen. Ik vind koken erg leuk, dus lijkt het me leuk om lekkere recepten met jullie te delen. Ook houd ik me nog steeds graag bezig met interieur en DIY projecten, dus dat zal je hier ook terug gaan zien! Tot gister vond ik het erg lastig en twijfelde ik of het een goed plan is om dit op een game-blog met jullie te delen. Toch heb ik besloten geen nieuwe website te maken, maar het hier op el33ta te delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, net zoals ik het ook heel leuk vind om te doen. Ik ga weer druk aan het werk met leuke recepten en interieurdingetjes waar ik veel foto’s van kan maken. Uiteraard blijf ik ook veel game blogs maken, dat is toch nog steeds mijn dagelijkse bezigheid!

Heb je nog tips, leuke ideeën of wil je graag dat ik over een bepaald onderwerp blog? Laat het achter in de reacties! :-)