Stiekem speel ik deze week een beetje vals, want deze keer doe ik een korte recap van de afgelopen weken.

prachtigelucht

De lucht in het kleine dorpje waar ik woon is de laatste tijd elke avond zo prachtig! Super romantisch, haha! <3

strandscooter

Vrrrrroem! :D Lekker rondscheuren op onze motortjes richting het strand en sushi!

heionbijt

Mijn vriendje verwende me met een heerlijk ontbijtje! Ook waren we deze zomer vaak te vinden op de hei, die er prachtig uit ziet in bloei!

pizzapicknick

Ik ben DOL op zelfgemaakte pizza’s! Dit is wel echt een mega pizza, maar hij was echt yummy! :D Ook heb ik deze zomer super veel met Wouter gepicknickt. In ‘t zonnetje met frambozen en druifjes <3

wijnofwater

Dit is de ‘rook kamer’ van het restaurant Wijn of Water in Rotterdam. Het hele restaurant is gemaakt van zeecontainers, maar het is super sfeervol ingericht! Het uitzicht is ook erg leuk en geeft het een toffe vibe.

ijsvaren

We hebben een aantal lekkere warme weken achter de rug! Ik ben op de Loosdrechtse plassen wezen varen, en heb ijsjes gescoord bij ijssalon “De Hoop” in Blaricum! Daar hebben ze echt heeerlijk perenijs

sushi2
Ohh, Wouter en ik zijn zoals jullie vast wel door hebben onwijze sushi freaks. :-P We aten het vaak op de hei, super leuk. Een tip voor de sushi-liefhebbers onder ons – de sushi die je in het midden ziet, cripsy chicken roll is écht heerlijk! Zeker het proberen waard!