TGIF – oftewel het is bijna weekend! Iets waar de meesten maandagochtend alweer naar uitkijken. Slaap jij altijd uit in het weekend, of sta je juist vroeg op om veel dingen te kunnen doen? Lekker zelf kokkerellen en de tijd nemen om uitgebreid te eten omdat er doordeweeks geen tijd voor is of lekker makkelijk bij thuisbezorgd bestellen? Iedereen heeft zo zijn eigen dingetjes om van zijn/haar weekend te kunnen genieten, en hierbij iets meer over mijn weekend!

bitterrr

Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Op het moment heb ik maar één keer per week school, namelijk op vrijdag. De rest van de week is zelfstudie. Ik heb nu voor mezelf de regel dat ik ma t/m vrijdag aan school werk (natuurlijk smokkel ik soms wel een beetje) en houd ik gewoon zaterdag en zondag weekend.

Hoe laat sta je op in het weekend?
Meestal rond een uur of tien als ik alleen slaap. Soms als ik echt laat naar bed ga rond een uur of twaalf. Ik ben niet echt een uitslaper, want als je kijkt naar hoe laat ik naar bed ga maak ik niet echt lange nachten. Als ik samen met mijn vriend ben, kunnen we heeeel goed uitslapen, dan kan het zomaar gebeuren dat we pas rond een uur of twee uit bed stappen. :-P

Hoe ontbijt je in het weekend?
Bijna altijd met een stokbroodje, aïoli, sla, ontbijtspek en een eitje. Die zie je ook vaak voorbijkomen op mijn instagram! Een heerlijke brunch met wat ossenworst en rosbief vind ik ook heerlijk.

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Het liefst ben ik samen met mijn vriend. We gaan er graag op uit dus als we samen zijn is het altijd maar de vraag wat we gaan doen, want het is altijd verschillend! Vaak samen wandelen met zijn hond Dott, maar als ik thuis ben is ‘t vooral gamen en bloggen!

Wat doe je het liefst in het weekend?
Samen met m’n vriendje zijn, op stap gaan en lekker relaxen.

Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
Ik houd echt totaal niet van plannen. Het loopt toch bijna nooit zoals je wilt, dus dat probeer ik zo min mogelijk te doen. :-P

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Soms werk ik aan mijn webshop, maar ik zie dat niet echt als werk. En aangezien ik doordeweeks meer dan genoeg tijd heb om aan mijn huiswerk te zitten, hoef ik dit gelukkig niet in het weekend te doen.

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Meestal rond een uur of 2. Soms als het echt gezellig is kan het wel een uur of half 4/5 worden.

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?
Knuffelen, wandelen, gamen, lekker eten en vooral genieten! :-)

Wat doe jij het liefst in het weekend?